360 Fundraising Training Schedule

Scenic Hotel Southern Cross, 118 High Street, Dunedin
Thursday 22 October 2015, 9.00am - 5.00pm

Morning Sessions

8.30am - 9.00am
(30 mins)

Heritage Room

Arrive for refreshments and plan your learning day

9.00am - 10.00am
(60 mins)

Heritage Room

Welcome by FINZ CEO James Austin and Dunedin City Council Mayor Dave Cull

Opening Plenary address by Lisa Wells, CFRE, FFINZ.
Fundraising Fundamentals For Success

10.00am - 10.05am
(5 mins)

 

Move to next session

10.05am - 11.15am
(70 mins)

Heritage Room

Say What You Really Mean: Developing and Articulating the Case for Support with Lisa Wells, CFRE, FFINZ

 

Cargill Room

Surviving as a One Person Fundraising Department. Sue van Schreven, MFINZ

 

Charles Greenslade Room

Raising More Money Through Your Website with Fraser Carson MFINZ

Morning Tea

11.15am - 11.30am
(20 mins)

Carlton Restaurant

Morning Tea and Networking

Table Talks - each Table Talk is 25 mins - attend any 2 within the session period.

11.30am - 12.20pm
(50 mins)

Heritage Room

1. Collaborating with Grant Funders with Lisa Wells, CFRE, FFINZ
2. Postage with New Zealand Post - best rates and addressing protocols with NZ Post, Mark Newell, MFINZ

 

Cargill Room

3. Creating Circles of support with your Website with Fraser Carson, MFINZ
4. Taking Your Donors on the Journey with Dominique Leeming, CFRE, FFINZ

Afternoon Sessions

12.20pm - 12.25pm
(5 mins)

  

Move to next session

12.25pm - 1.35pm
(70 mins)

Heritage Room

How to Plan a Direct Mail Donor Acquisition Campaign with Mark Newell, MFINZ

 

Cargill Room

Trusts and Foundations - Being fundraising ready and measuring results with Rob Fitzpatrick, MFINZ 

 

Charles Greenslade

Writing a Successful Fundraising Plan. Lisa Wells, CFRE, FFINZ

Lunch

1.35pm- 2.20pm
(45 mins)

Carlton Restaurant

Lunch and Networking

2.20pm - 3.30pm
(70 mins)

Heritage Room

Direct Mail as part of your Direct Marketing Multi Channel Strategy with Mark Newell, MFINZ

 

Cargil Room

Major Gifts and Capital Campaigns - Being Ready and Making it Work with Dominique Leeming, CFRE, FFINZ

 

Charles Greenslade

Bequests: Making it easy for your Donors to Give with Lyn Chapman, MFINZ

Afternoon Tea

3.30pm - 3.45pm
(15 mins)

Carlton Restaurant

Afternoon Tea and Networking

3.45pm - 4.20pm
(35 mins)

4.20pm - 4.45pm

(40 mins)

Heritage Room

Closing Plenary - How an Innovative Culture can Grow Your Fundraising - Fraser Carson, MFINZ

The Grants Process, Building Relationships and Growing Your Fundraising. Panel Discussion led by FINZ CEO James Austin with funders and fundraisers including Dunedin City Council and other funders.

4.45pm - 5.00pm
(15 mins)

 

Q&A with Panellists

5.00pm

  

End of Training Day

 

 
 

 

Thanks to our Sponsors

Visit Soar Print
Visit New Zealand Post
Visit Flightdec.com

 

Associated Organisations

Visit Everday Hero

 

Visit Everday Hero

 

Visit Everday Hero

 

+ Text Size -
Original generation time 1.4639 seconds.