360 Fundraising Training Schedule

Havelock North Function Centre, 30 Te Mata Road, Havelock North
Wednesday 19 August 2015, 8.30am - 5.00pm

 

Morning Sessions

8.30am - 9.00am
(30 mins)

Foyer

Arrive for refreshments and plan your learning day

9.00am - 9.45am
(45 mins)

Magdalinos Room

Welcome by FINZ CEO James Austin, Hastings District Council Mayor Lawrence Yule and Opening Plenary address by Clive Pedley, CFRE, FFINZ.
Topic: Fundraising Fundamentals For Success

9.45am - 9.50am
(5 mins)

  

Move to next session in either the Magdalinos, Lantern or Seminar Room

9.50am - 10.50am
(60 mins)

Magdalinos Room

Writing your Fundraising Plan with Heather Newell, CFRE, FFINZ

 

Lantern Room

Loving Your Donors and Their Data with Bronwyn Harman, MFINZ

 

Seminar Room

Securing Your Next Major Gift with Clive Pedley, CFRE, FFINZ

Morning Tea

10.50am - 11.10am
(20 mins)

Foyer

Morning Tea and Networking

Table Talks - each Table Talk is 25 mins - attend any 2 within the session period. You have 5 to choose from.

 11.10am - 12.00noon
(50 mins)

Magdalinos Room

1. Collaborating with Grant Funders with Heather Newell, CFRE, FFINZ
2. Collaborating with your Local Council and Funding Opportunities with the Giblin Group, MFINZ
3. Eight Steps to Raising Money from Your Website with Fraser Carson, MFINZ

 

Lantern Room

4. Putting a Name to the Face in Your Database with Bronwyn Harman, MFINZ

 

 Seminar Room

 5. Taking Your Donors on the Journey with Clive Pedley, CFRE, FFINZ

Afternoon Sessions

12.00pm - 12.05pm
(5 mins)

  

Move to next session in either the Magdalinos, Lantern or Seminar Room

12.05pm - 1.15pm
(70 mins)

Magdalinos Room

Writing Successful Grant Applications with Heather Newell, CFRE, FFINZ

 

Lantern Room

How to Become Bequest Ready: Building Foundations and Strategy with Shirley Collins, MFINZ

 

Seminar Room

Developing and Articulating the Case For Support with Fraser Carson, MFINZ

Lunch

1.15pm- 2.00pm
(45 mins)

Foyer

Lunch and Networking

2.00pm - 3.10pm
(70 mins)

Magdalinos Room

Corporate Relations and Sponsorship with the Giblin Group, MFINZ

 

Lantern Room

Special Events: The Future is Now with Shirley Collins, MFINZ

 

Seminar Room

Online Fundraising Practices with Fraser Carson, MFINZ

Afternoon Tea

3.10pm - 3.25pm
(15 mins)

Foyer

Afternoon Tea and Networking

3.25pm - 4.45pm
(80 mins)

Magdalinos Room

Closing Plenary: The Grants Process, Building Relationships and Growing Your Fundraising. Panel Discussion led by FINZ CEO James Austin with funders and fundraisers including Rose Artemiev of Eastern & Central Community Trust (ECCT), Sandra Hazelhurst of Hastings District Council and Erin Harford-Wright from Giblin Group.

4.45pm - 5.00pm
(15 mins)

Magdalinos Room

Q&A with Panellists

5.00pm

  

End of Training Day

 

 
 

 

Thanks to our Sponsors

Visit Soar Print
Visit New Zealand Post
Visit Everday Hero
Visit Flightdec.com

 

 

Associated Organisations

 

+ Text Size -
Original generation time 1.3363 seconds.