360 Fundraising Training Schedule

Rydges Hotel, 75 Featherston Street, Wellington
Thursday 12 November, 2015, 8.30am - 5.00pm
FINZ Member rate: $119, Non member rate $139

Morning Sessions

8.30am - 9.00am
(30 mins)

Function Space

Arrive for refreshments, plan your learning day and network

9.00am - 10.00am
(60 mins)

The Grand Space

Welcome by Hon Maggie Barry, Minister For Culture & Heritage, 
Opening Plenary address by Abby Clemence, FIA.
Best Practice Sponsorship for Charities and Not-For-Profits.

10.00am - 10.05am
(5 mins)

 

Move to next session

10.05am - 11.15am
(70 mins)

The Grand Space

The 'Top Down' Sponsorship Approach - The Only Way To Be Successful   with Abby Clemence, FIA

 

Breakout 1

How to Plan and Set the Pace: Writing a Successful Fundraising Plan with Heather Newell, CFRE, FFINZ

 

Breakout 2

How To Raise More Money From Your Website with Fraser Carson, MFINZ

 

Breakout 3

Donor Acquisition and Development Online, with Fiona McPhee, MFINZ

Morning Tea

11.15am - 11.30am
(15 mins)

Function Space

Morning Tea and Networking

Table Talks - each Table Talk is 25 mins - attend any 2 within the session period.

11.30am - 12.20 pm
(50 mins)

The Grand Space

1. Building your online community with Fraser Carson, Flightdec, MFINZ
2. Creative Salary Negotiations 
with Tilda Bostwick, Execucare, MFINZ
3. Tactics to Managing your Regular Giver Retention with Fiona McPhee, Pareto, MFINZ
4Building Powerful Relationships within your Database with Christian Heckenberg, Blackbaud, MFINZ

 

Breakout 1

5. Direct Mail Made Easy with Mark Newell, NZ Post, MFINZ
6. Include A Charity is Raising the Awareness of Bequests
with Eleanor Cater, FINZ

 

Breakout 2

7. Find Funders and Raise More Money, with Generosity NZ 
8. Acquire More Donors with Peer to Peer Fundraising
with Craig Shackleton, everydayhero, MFINZ

 

Breakout 3

9. How to Create a Sustainable Grants Strategy Heather Newell, CFRE, FFINZ
 

 

Function Space

10. Learn about the Sponsorship University, with Abby Clemence from Infinity Sponsorship, MFIA

Afternoon Sessions

12.20pm - 12.25pm
(5 mins)

 

Move to next session

12.25pm - 1.35pm
(70 mins)

The Grand Space

Understanding Direct Mail as part of your Direct Marketing and Digital Strategy - Mark Newell, MFINZ

 

Breakout 1

How to Run a Successful Major Gifts Campaign with Karla Paotonu, MFINZ

 

Breakout 2

Say What You Really Mean: Developing and Articulating the Case for Support with Fraser Carson, MFINZ

 

Breakout 3

More Supporters, More Awareness and More Fun with Peer to Peer Fundraising - Craig Shackleton, MFINZ

Lunch

1.35pm- 2.20pm
(45 mins)

Function Space

Lunch and Networking

2.20pm - 3.30pm
(70 mins)

The Grand Space

Bequests: The Fastest and Easiest way to Expand Your Income, with Dwyllis Brown, FFINZ

 

Breakout 1

Trusts and Foundations: How to Maximise Your Income Heather Newell, CFRE, FFINZ

 

Breakout 2

How To Get Creative With Your DM, with Victoria Forrest

 

Breakout 3

Mastering your Database: Dos and Don’ts for Working with Your Database with Christian Heckenberg, Blackbaud, MFINZ

Afternoon Tea

3.30pm - 3.45pm
(15 mins)

Function Space

Afternoon Tea and Networking

3.45pm - 4.25pm
(40 mins)

The Grand Space

Closing Plenary: Helping the Funders Fund Your Good Cause with Andrew Bascand, Harbour Asset Management MFINZ 

4.25pm - 4.55pm
(30 mins)

The Grand Space

Everything you Ever Wanted to Know about Grant Funding. A Panel Discussion with the Funders: Wellington City Council, Nikau Foundation and NZCT.

5.00pm

  Close

 

Register Online Now

 
 

 

Thanks to our Sponsors

Visit Soar Print
Visit New Zealand Post
Visit Flightdec.com

 

Associated Organisations

Visit Everday Hero

 

Visit Everday Hero

 

Visit Everday Hero

 

+ Text Size -
Original generation time 1.1704 seconds.